dinsdag 11 juni 2013

Vier wereldwonderen

Afgelopen donderdag om 5 uur 's nachts was het zestien jaar geleden dat het 'aan' ging met mijn echtgenoot. Het was meteen raak en ik wist: dit is 'm.
Niet heel lang daarna wisten we ook: we willen graag een kindje.

Toen dat niet meteen leek te lukken, zocht ik op internet advies en lotgenoten en ik leerde twee meiden kennen die in dezelfde situatie zaten. Het waren geen makkelijke tijden.
Wat hebben we onze mails volgehuild, onze harten gelucht,  geschreeuwd, gescholden en elkaar getroost en met elkaar meegeleefd. En ook in real life klikte het meteen, alsof we gewoon verder praatten waar onze laatste mail eindigde.

Afgelopen weekeind hebben we met z'n allen gekampeerd. Drie gezinnen, vier kinderen. Vier wereldwonderen.

Als we dat 13 jaar geleden geweten hadden, dat we nu deze foto zouden maken...3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat dat contact gebleven is. Inderdaad, vier wereldwonderen.

  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg zo'n weekend. Lijkt wel een beetje op wat Marjolijn is gaan doen toen ze zwanger bleek te zijn. Ze is toen mee gaan schrijven op een forum op viva.nl. In het begin twee keer een soort forumdag georganiseerd. Met kinderen en aanhang. Het forum is al twee keer van lokatie veranderd en ontmoetingen zijn er al een tijd niet meer geweest. Maar het forum bestaat nog steeds en Marjolijn schrijft nog steeds mee. Gezamenlijk hebben de moeders hun kinderen groter zien groeien en inmiddels negen zien worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even een middag de tijd genomen om je blogs te lezen, was een beetje achterop geraakt. Prachtig hoe je schrijft, met een lach en een traan. Deze blog geeft me beide!

  BeantwoordenVerwijderen