dinsdag 18 juni 2013

Schiet een plaatje

Toen de eerste auto's op de straat verschenen leken die nog heel erg op koetsen, omdat dat nu eenmaal was wat we kenden. 

Toen de eerste digitale camera verscheen, was die niet van een analoge te onderscheiden. Al vrij snel verwachtte ik dat de vorm zou veranderen. 

Het is namelijk best vreemd en onnodig dat je zo'n ding nog altijd met twee handen moet vasthouden, en dat ie breder is dan lang, want die vorm is gebaseerd op het rolletje dat er in moest. 
Ik dacht: er komt vast heel snel een camera op de markt, die je met een hand kunt vasthouden, en die een beetje lijkt op een pistool. Zo eentje die je met één hand uit je binnenzak trekt, richt, en schiet.

Tot mijn verbazing is dat nog steeds niet het geval. 

Industrieel vormgevers en dergelijke figuren kunnen de details en mijn bankrekeningnummer bij mij opvragen.@edit: het blijkt al te bestaan! Dankzij @ShadowmakerSdR Sander de Regt die mij hierop attendeerde:
Ik ga een rechtszaak aanspannen :-)

1 opmerking:

  1. Is je broer niet industrieel vormgever? Of herinner ik me dat verkeerd? Kan je hem aan het werk zetten. Wat die auto's als koetsen betreft.....eerder deze week net als wij naar het Klokhuis gekeken?

    BeantwoordenVerwijderen